Kattemishandler efterlyses: Stines kat blev skudt og kom blødende hjem

Ved første øjekast troede Stine Frahm, at Bertram havde været oppe at slås, da han torsdag morgen kom haltende og blødende hjem til familiens hus på Sandalsvej i Svendborg på Sydfyn.

Men kort efter opdagede Stines 12-årige datter, Emilie, til sin store forfærdelse et dybt og blødene sår i bagbenet på katten. Det skriver Dagens.dk.

I en fart fik Stine en tid til den sårede Bertram hos dyrlægen.

- Dyrlægen sagde, at det var meget slemt. Vi troede, at Bertram skulle aflives, fortæller Stine Frahm til Dagens.dk.

Læs også: To sigtet for grum mishandling: Her er kattedræbernes forklaring

Et røntgenbillede afslørede, at Bertram havde to hagl siddende ved lårbensknoglen, som næsten var knækket over. Konklusionen lød, at Bertram formentlig var blevet skudt med et luftgevær.

Den besked rystede Stine, som slet ikke kunne forstå, hvem der kunne finde på at skyde Bertram.

- Jeg blev så gal, jeg var klar til at gå ud og finde gerningsmanden. Jeg troede ikke, at sådan noget kunne ske her i et pænt villakvarter, siger Stine, der hurtigt anmeldte episoden til politiet.   

Bertram overlevede skuddet. Den uheldige kat får nu pencilin og smertestillende medicin. Dyrelægen har vurderet, at haglene godt kan blive siddende uden at chikanere Bertram, og lårbensknoglen skulle gerne gro sammen igen.

Læs ogsåHundeejer går amok på politiet efter en betjent skød og dræbte hans hund

- Han er jo som min baby, jeg får helt ondt i maven af at se ham halte rundt, siger Stine, der har hængt sedler op i kvarteret for at advare og efterlyse vidner til episoden.     

Indtil videre har Bertrams skader været en dyr affære for Stine Frahn, der er en enlig mor på SU.      

Ifølge Stine Frahm har politiet ikke en gerningsmand i kikkerten, og der har ikke tidligere været lignende sager i området. Men hun håber, at gerningsmanden bliver fundet, så han kan stå til ansvar for sin handling og evt. dække dyrelægeregningerne.  

Stine ved ikke præcis, hvornår Bertram er blevet skudt, men det er formentlig sket i løbet af onsdagen eller natten til torsdag. Har du set eller hørt noget mistænkeligt, vil Dagens.dk meget gerne høre fra dig.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se billeder af Bertram her:  

 

Dagens Gossip