Keld Heick stiller op i nyt show iført bodypaint sammen med Annette Heick

Keld Heick optræder nemlig helt nøgen - kun iført et slips og så ellers en spand farvelade. I hvert fald i et af numrene. Det kan man se på den nye plakat for showet, der netop er blevet offentliggjort.

Ideen med at hoppe i bodypaint til det nye show, der i øvrigt kommer til at hedde ‘Nu stopper du, Far!, kommer fra en ven af familien, og relaterer til engang, datteren lavede samme nummer.

- I sin tid var det jo mig, der sprang ud som bodypaintet, og så syntes vi, at far og jeg ligesom skulle bytte roller. Men som altid, når der skal ske noget nyt, skal det gå igennem min mor, og hvis hun først synes, at noget er ok, så er min far frisk på det hele, fortæller Annette Heick til Ekstra Bladet, og uddyber:

- Faktisk sagde min mor: Det var da på tide, at du kom på den tanke, da jeg nervøst ringede for at forelægge mine tanker og ideer til showet.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Det er første gang i mere end 25 år, den 41-årige entertainer og hendes 67-årige far står på en scene sammen. Og det nye show kommer til at tage udgangspunkt i hele den tid.

Showet kører tre dage i Århus Musikhus til august, og så tager far og datter på landsturné med det i foråret 2014.

//Senest.dk

 

Dagens Gossip