Kelly Osbourne forlovet

Der skal være bryllup i familien Osbourne igen. Kelly Osbourne har forlovet sig med sin kæreste Matthew Mosshart, som hun har dannet par med i godt to år.

Parret mødtes ved supermodellen Kate Moss’ bryllup med rockmusikeren Jamie Hince i 2011 og under en nylig ferie i Carribean faldt Mosshart på knæ. Han fik ja og Osbourne fortæller, at har givet hende en forlovelsesring med en ganske særlig betydning. Den ligner en ørering, den vordende bruds far Ozzy gik med i hendes barndom: »Da jeg var lille, holdt jeg tit min finger op til fars øre og sagde, at jeg ville have sådan en ring. Nu har jeg fået én«, siger den 28-årige sangerinde og TV-vært.

Osbourne er Black Sabbath-forsangerens yngste datter og har været forlovet en gang før - med modellen Luke Worrall. I sommeren 2010 fik han dog sin forlovelsesring tilbage efter et sidespring med en kollega.

Det er kun trekvart år siden, Ozzy og hans kone Sharon Osbourne sidst holdt bryllup. I oktober 2012 sagde deres søn Jack ja til sin kæreste Lisa Stelly på Hawaii.

Parrets 29-årige svigersøn er kok og konditor med speciale i vegansk kogekunst.

 

Dagens Gossip