Kendis-træner: Min bedste elev er Gwyneth Paltrow

Skrevet af Aller Media

|

24/11/2013

Dagens topnyheder

Den 41-årige skuespiller Gwyneth Paltrow udmærker sig i den grad som elev, når det gælder om at holde sig i form.

Det mener i hvert fald hendes personlige træner Tracy Anderson, der træner med en række Hollywood-kendisser som Jennifer Lopez, Kim Kardashian og Madonna.

- Gwyneth Paltrow er den elev, jeg roser mest. Sagen med Gwyneth er, at hun er ekstremofil. Hvordan kan hun nå alle disse yderligheder med at være en succesrig skuespiller, være en vidunderlig mor, være livsstilsekspert og være min træningspartner? Og at hendes krop ser bedre ud, end da hun var 20? siger Tracy Anderson til BANG Showbiz.

Kom i dit livs form med kun 15 minutters indsats om dagen. Læs hvordan på Q.dk

Gwyneth Paltrow vil udvikle sig

Kendis-træneren roser altså sin bedste veninde og forretningspartner for hendes dedikation til en sund livsstil og regelmæssig træning, og hun bryder sig ikke om, at folk kritiserer Gwyneth Paltrow for at være en stræber.

- Når folk ser én i den situation, misunder de det og kommer med undskyldninger for, hvorfor de ikke kan gøre det, siger Tracy Anderson.

Det er dog ikke med et mål om at være bedre end andre, men det at udvikle sig, der driver skuespilleren.

- Men sagen med Gwyneth, der får hende til at skille sig ud er, at hun har en udviklingstankegang. Gwyneth elsker at lære. Hun gennemfører tingene, og går efter målet for at få det egentlige resultat.

Gwyneth Paltrow mener, at der skal være plads til skemalagte fristelser. Læs mere på billedbladet.dk

Kvinder skal droppe misundelsen

Derfor har skuespilleren tilegnet sig mange evner igennem sit liv, fordi hun arbejder målrettet ifølge den personlige træner.

- Hun er bemærkelsesværdig på den måde. Hun taler flere sprog, hun har lært at spille guitar i forbindelse med roller. Hun gør tingene ordentligt, siger Tracy Anderson.

 Kendis-træneren mener, at andre kvinder bør droppe misundelsen over Gwyneth Paltrows flotte resultater, fordi hun arbejder hårdt for dem.

- Jeg synes, det er uheldigt, at når folk ser succesrige mennesker tror de, at de har fået det foræret eller har været heldige. Mange gange er det tilfældet. Jeg ved, at det ikke er tilfældet med Gwyneth. Hun arbejder meget hårdt. Hun er et præstationsmenneske.

Af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media