Kendisser i vild jubel over ny homo-lov

Efter en historisk afgørelse fredag kan homoseksuelle nu gifte sig i alle USA's 50 stater. Det har vakt vild jubel verden over, at kærligheden har sejret, og det har mange kendisser også givet udtryk for på de sociale medier.

Boyband-sangeren Lance Bass fejrer loven ved at dele et romantisk parbillede af ham og sin mand.

- Vi er så stolte over at være amerikanere i dag. Alle vores homo- og transseksuelle brødre og søstre kan nu elske frit, jubler *NSYNC-stjernen på Twitter.

Også den homoseksuelle tv-vært Ellen DeGeneres bruger det sociale medie til at udtrykke sin begejstring.

- Kærligheden vinder, skriver den 57-årige talkshowdronning på sin Twitter-profil, mens Lady Gaga udtrykker sig på Instagram.

- Kærligheden vinder over fordomme, skriver den 29-årige sangerinde på et foto, hvor hun står nøgen bag et regnbuefarvet flag, der er symbolet for homo- og transseksuelle.

Også Madonna bruger flaget fra en glad folkemængde til at udtrykke sit budskab.

- Endelig og til sidst! Kærligheds-revolutionen er begyndt!, skriver "Holiday"-sangerinden, mens den danske sanger Bryan Rice hylder budskabet "Love and let love" på sin Instagram.

Danmark var i 1989 det første land i verden til at tillade registreret partnerskab, og 7. juni 2012 vedtog Folketinget, at homoseksuelle nu også må gifte sig på traditionel vis.

Se billederne:

 

#lovewins over prejudice.

Et billede slået op af @ladygaga den

26. Jun 2015 kl. 11:16 PDT

 

Et billede slået op af Madonna (@madonna) den

26. Jun 2015 kl. 9:23 PDT

 

Et billede slået op af Bryan Rice Official (@bryanricemusic) den

26. Jun 2015 kl. 3:55 PDT

 

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip