Kendisser klar til løftebrydere og valgflæsk

Når den kommende regering skal vælges, er det ikke kun hr og fru Jensen, der skal til valgurnerne. Også Danmarks kendisser har en stemme, når det skal afgøres, om Danmarks næste statsminister skal hedde Helle eller Lars.

Og selvom det er de færreste, der har lyst til offentligt at melde ud, hvem de stemmer på, så har flere kendte danskere allerede tyet til de sociale medier for at udtrykke deres forventninger op til et kommende folketingsvalg.

Således har rapperen L.O.C., med det borgerlige navn Liam O'Connor, onsdag morgen lagt et billede på det sociale billeddelingsmedie Instagram, der forestiller en hvid palmeomringet villa. Til billedet skriver han:

- Lytter til bossanova og drikker kaffe i solen for at fejre, at vi nu skal vælge, hvem vi helst kalder løftebryder om 4 år, skriver L.O.C. fra en ukendt men tilsyneladende varm destination.

Samme linje følger radiovært Dan Rachlin, der på det sociale medie Twitter subtilt udtrykker sine forventninger til folketingsvalget med hashtagget "promisespromises" (løfter, løfter).

Og ligesom valgkampen kan være en udmattende affære for landets politikere, kan den også allerede nu bringe trætheden frem hos danske kendisser.

- Jeg er allerede træt af folk, der har travlt med at fortælle, at de allerede er trætte af valget, skriver komikeren Anders Fjelsted på hans Twitter-profil.

Hos komikeren Sebastian Dorset er det kommende folketingsvalg også en realitet, som han stiftede et brat bekendtskab med.

- Jeg var ved at cykle ind i Radikal plakatopsætter, der pludseligt trådte ud på cykelstien, baksende med plakat med teksten "Tag ansvar, skrev komikeren på sin Twitter-profil.

Også tv-værten Thomas Skov Gårdsvig har onsdag morgen udskrevet valg. I hans tilfælde foregik det ved at printe et A4-ark med ordet "Valg" på. 

Se L.O.C.'s valgopslag her: https://instagram.com/p/3LN1dTDICG/?taken-by=sgmd

Se Anders Fjelsteds tweet her: https://twitter.com/fjelsted/status/603506963515887616

Se Sebastian Dorsets opslag her: https://twitter.com/sebdor

Og Thomas Skovs Gårdsvigs valgprint her: https://instagram.com/p/3LMBOykCIP/

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip