Kendissernes frække Halloween-fester

"Trick-or-treat!"

Normalt plejer Hollywood-stjernerne at have kostumer på, når de er på arbejde, men én gang om året ifører de sig udklædningerne ganske frivilligt.

Det sker, når der i slutningen af oktober er Halloween, og i kendisland blev højtiden fejret i weekenden med udfordrende udklædninger og frække, farverige outfits til diverse kendisfester.

Sangerinden Jennifer Lopez var til fest med sangkollegaen Demi Lovato og rapperen Iggy Azalea iført masser af makeup og knaldrøde læber, mens modellen Kate Moss havde et mere provokerende outfit på.

Hun var klædt ud som sin modelkollega Cara Delevingne: karakteristiske runde solbriller, forvasket t-shirt og hvid støv under næsen.

Også popdronningen Beyoncé fejrede højtiden med sin familie til flere fester. Hun har været klædt ud som maleren Frida Kahlo og senere som sangerinden Janet Jackson - her var Beyoncés datter Blue Ivy i øvrigt klædt ud som Michael Jackson.

Derudover kan også nævnes sangerinden Rihanna som ninja-turtle og sangeren Adam Lambert som behåret varulv.

Prisen for bedste udklædning går dog til modellen Heidi Klum. Hun er kendt for at tage de vildeste og uigenkendelige kostumer på, og Halloween anno 2014 er det ingen undtagelse. Se selv her: http://instagram.com/p/u2PQZWD1Sb/?modal=true

Se Beyoncé og datter som henholdsvis Janet og Michael Jackson: http://instagram.com/p/u1RCCovw-U/?modal=true

Se Lopez, Lavato og Azalea til Halloween-fest her: http://instagram.com/p/u3eYPnGuCQ/?modal=true

Newspaq

 

Dagens Gossip