Kendt ansigt tilbage i Paradise efter ulykke

Skrevet af admin

18/11/2015

Mest læste i dag

Pigerne sværmede om ham, da han gæstede Paradise Hotel sidste år.

Luksusopholdet fik dog en brat afslutning for paradisoen Patrick, men nu vender han tilbage på hotellet i den nye sæson af det populære realityprogram, der løber over skærmen næste år.

- Jeg har bare glædet mig til at komme ind på hotellet igen. Det er sindssygt fedt at være tilbage. Sidste år havde jeg mit livs oplevelse, og jeg var ked af, at det hele sluttede, som det gjorde, siger han til Ritzau Fokus.

Det var en kombination af alkohol, et vådt gulv og sort uheld, der sendte den eftertragtede fyr ud af luksusvillaen. Han gled og slog hovedet voldsomt, og efterfølgende blev han hastet til hospitalet.

Men det var ikke den eneste ulykke, han var udsat for. Dagen efter kørte han galt sammen med den deltageransvarlige, og det resulterede i et piskesmæld og en smertefuld forstuvning af nakken.

- Det har været et langt, sejt forløb. Det var en voldsom og ubehagelig oplevelse. Jeg har gået til genoptræning, og det har næsten været det værste til at starte med. Jeg begyndte også hurtigt at savne hotellet. Jeg ville gerne have afsluttet det ordentligt, siger han.

Han har ikke tænkt sig at ændre på sin spillestil i forhold til sidste gang. For Patrick er det vigtigste at være sig selv på hotellet, så han kan se sig selv og ens venner og familie i øjnene, når han kommer hjem. Han tror dog, at de andre deltagere forventer meget af ham.

- Det kan nok være en ulempe at checke ind som tidligere deltager. Jeg tror, at de andre deltagere har høje forventninger til mig, og hvad jeg ved om spillet. Men jeg synes ikke, at det gør mig til en stærkere spiller. Jeg er nok ikke så paranoid som de andre, fordi jeg har prøvet det før, siger han.

Selvom han var en eftertragtet fyr på hotellet, så føler Patrick ikke, at hans deltagelse i programmet sidste år har ændret hans hverdag.

- Jeg føler ikke, at mit liv har ændret sig, men jeg har ændret mig meget på det personlige plan. Jeg er ikke så fordomsfuld, fordi jeg har mødt så mange forskellige og dejlige mennesker.

- Opmærksomheden var lidt stressende i starten, fordi man ikke var vant til det. Første gang var oplevelsen meget ekstrem, men nu ved jeg, hvad jeg kan forvente, siger han.

Den 12. sæson af Paradise Hotel har premiere i det nye år.

/ritzau/FOKUS