Kendt komiker søger hjælp: Har du set min søster?

Komikeren og radioværten Heino Hansen, der blandt andet er kendt fra radio-stationen The Voice samt fra TV og har vundet flere priser for sit talent som standup-komiker, kommer med en bøn på sin Facebook-væg

Han leder efter sin søster, som han ikke har set i syv år, og han skriver derfor følgende:

- Til min søster Heidi: Nu har vi ikke set hinanden siden 2008. Jeg ved ikke, hvor jeg kan få kontakt til dig, så nu prøver jeg med det her longshot, starter han ud.

Læs også: Komiker truet på livet efter foto med FCK-trøje

Heino Hansen ved ikke, hvorfor søsteren har valgt at bryde kontakten med familien, men han vil altså gerne i kontakt med hende af en særlig grund:

- Jeg er gået videre til finalen i DM i stand-up (...) Det var din idé, at jeg skulle starte til stand-up, og det ville betyde alt i verden for mig, hvis du sidder i salen den aften. Jeg har købt to billetter til dig, som jeg håber, du vil tage imod. Jeg kan ligge dem i indgangen til dig, skriver han.

Hundredevis af læsere skriver nu på opslaget. Nogle mente først at have fundet frem til Heidi, men det viste sig at være en fejl. Andre skriver gode tips til, hvordan han kan lede efter søsteren – bl.a. gennem et CPR-register.

Endnu har intet dog tilsyneladende givet pote, og ved du, hvor Heidi er, vil Heino dermed gerne høre fra dig.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip