Kendt musiker: Jeg blev spyttet på, da jeg ville hjælpe flygtninge på Hovedbanegården

Musikeren Ihan Haydar der er kendt fra bandet L.I.G.A, havde igår en oplevelse på Københavs Hovedbanegård, som hun kalder dybt rystende. 

Hun var mødt op for at uddele mad til nogle af de mange flygtninge, da hun blev angrebet af en mand i 60-års alderen. 

Nej nej nej nej…! Jeg har lige været ude for den mest rystende og ubehagelige oplevelse nogensinde.. , indleder hun opslaget på Facebook, der har skabt stor debat.

- Jeg starter dagen med at tømme den lokale bager for alle deres scones, the- rosin- og chokoladeboller og tager ind til Hovedbanen for at aflevere det til flygtningene og alle de fantastiske frivillige der hjælper til. På vej ud, stadig inde på Hovedbanen, passerer jeg en dansk mand i 60’erne som vender sig om og begynder at spytte.

- Jeg undviger. Han prøver at samle spyt igen.. Jeg er chokeret!! Kunne ikke tro mine egne øjne! Jeg skubber ham væk og begynder at råbe ad ham. Og jeg sværger, jeg var et splitsekund fra at give ham et knæ i skridtet !, skriver hun, men understreger dog, at hun ikke begyndte at opføre sig ligeså primitivt ved at gribe til vold. 

- Men jeg ville ikke synke ned på hans niveau, og desuden var der børn til stede. Jeg skulle huske mig selv på at være et godt eksempel.. Men jeg var rasende, og råber og prøver at få en forklaring. Han havde nok ikke forventet at jeg kunne dansk og bliver derfor rigtig bange og løber væk.. Hvad fanden er det der sker?? Jeg har hørt om folk der har været ude for lignende oplevelser, men jeg har aldrig selv oplevet det - før nu!

- Det er simpelthen så ubehageligt! Hvad er det for en opførsel? Troede han, at jeg var en af de flygtninge, der lige er ankommet med et tog? Er det sådan han byder dem velkommen?, spørger hun retorisk i sit indlæg, hvor hun også fortæller, at hun møder mange vrede personer for tiden. 

- Jeg møder så meget had på min vej i øjeblikket. Hvad er det, der sker? Det her, det er fandenme IKKE i orden! Mage til en opførsel skal man fandenme ned i børnhaven for at finde! Og selv de har større empati for fremmede! Det er umenneskeligt, utilgiveligt, usmageligt, udansk og skal aldrig, ALDRIG accepteres!

Tak for at få mig til at græde, idiot..

 

Dagens Gossip