Kendt park bandlyser voksne singler i kampen mod pædofili

Forleden kørte en 54-årig far, Matthew Richards, 40 kilometer for at besøge familie-attraktionen Puxton Park i det sydvestlige England.

Men da han ankom, fik han at vide, at han ikke måtte komme ind. Parken havde nemlig valgt at forbyde adgang for single-mænd og single-kvinder, fordi de var bange for at komme til at lukke pædofile ind.

Det skriver Western Gazette.

LÆS OGSÅ: Mor besøger handicappet datter i skolen - finder hende låst inde i bur

Matthew Richards havde ellers tidligere besøgt parken, og var blevet imponeret over deres falkeshow.

Parkens ansatte henviste til deres hjemmeside, hvor pædofili-reglen er beskrevet, og påstod overfor Matthew Richards, at reglen var “helt i tråd med andre parker”.

Det tog den 54-årige far og farfar dog ikke for gode varer. han havde læst om parken i en brochure, som han havde fundet ved en anden familie-attraktion i området, og der var den kontroversielle regel ikke nævnt med et ord.

LÆS OGSÅ: Sygeplejerske snyder sit engangsknald til at tro, han er blevet far

- De reklamerer med gavekort i form af medlemskaber til voksne, så det kunne jeg ikke helt forstå, siger Matthew Richards til Western Gazette.

Reglen om, at single-voksne ikke må komme ind i Puxton Park står rigtig nok på deres hjemmeside. Men den er hverken nævnt under “adgangsregler” eller “adgangserklæring” - kun under hjemmesidens prisoversigt er reglen nævnt:

“Vi beklager, men vi kan ikke lukke singlemænd eller - kvinder uden børn ind i parken”, står der i bunden af prisoversigten.

“Hvis du er kommet for at møde nogen, bedes du fortælle det til en ansat, og så vil de med glæde bede vedkommende komme og hente dig”, fortsætter meddelelsen.

LÆS OGSÅ: Eksklusivt på Dagens.dk: Mor til forsvundet datter taler ud

Ifølge parkens direktør, Alistair Mead, har reglen eksisteret, siden parken åbnede for syv år siden.

- Der er en masse i nyhederne om pædofile og de ting, der sker med børn. Vi har lavet vores research, og helt i tråd med alle andre parker, lukker vi ikke singlemænd eller -kvinder ind, siger han til Western Gazette.

 

Dagens Gossip