Kendt skuespiller advarer mod solarium: - Jeg har kun få uger tilbage

I en alder af 42-årig har Debi Gibson, der især er kendt fra den engelske tv-serie Eastenders, måttet se i øjnene, at hun snart skal dø på grund af sin tidligere livsstil. Det skriver dailymail.uk.

Allerede som 14-årig begyndte modellen at gå i solarium for at leve op til idealet om at være brun. For at undgå at få mærker ved øjnene, undlod hun at bruge beskyttelsesbriller i de utallige timer, hun tilbragte under de farlige stråler. Først i 2006 holdt hun op med at gå i solarium.

LÆS OGSÅ: Dette nøgenbillede redder sportsstjerne fra kræft

Prisen betaler hun nu. I 2012 fik hun diagnosen kræft i øjet og fik kort tid efter øjet fjernet. Men nu har kræften spredt sig til hendes lever.

Lægerne har givet 42-årige Deby, som er gift og mor til en syvårig pige, få uger at leve i. Den ulykkelige stjerne fra Staffordshire i England kan ikke advare nok imod at gå i solarium, og det er i hendes håb, at solariumsol bliver forbudt.

LÆS OGSÅ: Mor lægger datters billede på facebook og så afsløres sjælden sygdom

- Jeg vil have noget godt kommer ud af min død. Alt dette fordi jeg ønskede at være brun. Jeg ser gerne, at solarie bliver forbudt, siger den døende skuespiller til dailymail.uk og tilføjer:

- Jeg bliver nødt til at forlade min datter snart. Hun ved det hele. Hun forstår ikke alt, hun bare ved, at mor kommer i himlen snart, og at mor har en grim sygdom kaldet kræft, og det kommer til at dræbe hende. 

Som 14-årig købte Debi et solarium for de penge, hun havde tjent på at være model. Apparatet med de ultraviolette stråler stod i hendes forældres hus.

- Jeg brugte det hele tiden, dengang var der ikke nogen retningslinjer omkring solarium, folk troede, det var den sikreste måde at blive brun på, forklarer Debi til dailymail.uk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip