Kendt skuespiller ammer sin fire-årige datter: Lærke skal selv sige stop

Mens de fleste stopper med at amme deres barn, inden de bliver et år, er sangerinden og skullerinden, 39-årige Gry Bay, fortsat med at amme sin datter Lærke. Det skriver BT.

Gry Bay ser det som en helt narturlig ting, at hendes fire og et halv år gamle datter stadig får bryst.

Læs også: Ammende mor udsat for grov behandling på cafe: - Du er en luder

- Jeg ammer hende lidt hver dag. Ikke for at hun skal blive mæt, men for tryghed og hygge, hvis hun føler sig utryg. Jeg synes også, det er rigtig dejligt, for man er jo virkelig tæt sammen, når hun lige får lidt modermælk, siger 39-årige Gry Bay, der er alenemor og bor på Vesterbro med datteren, til BT og tilføjer:

- Hvis hun nu er rigtig ked af det, kommer hun og siger ’mor-mælk er det eneste, der gør mig glad lige nu’. Jeg siger ikke nej, og så har jeg jo det her dejligt lange hår, hvor ingen kan se noget, hvis hun skal have lidt at drikke.

Læs ogsåSnotsugeri: Julie Berthelsen fjerner børnesnot med munden

Og skuespillerinden har ingen planer om at stoppe med amningen, før end Lærke selv giver udtryk for, at hun ikke vil mere.

Amningen foregår primært derhjemme, og Gry Bay gør det ikke på steder, hvor det er forbudt.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med
 

Gry Bay fik sit gennembrud i den tyske tv-serie Dr. Monika Lindti 1996, siden har hun medvirket i flere musicaler, tv-produktioner og film. Mest kendt er hun nok for sin seksuelle rolle i filmen All About Anna fra 2005.

 

Dagens Gossip