Kendt yoga-instruktør: “Kvinder; sådan her ser maven i virkeligheden ud efter en fødsel: Vær stolte af det”

Skrevet af Kirstine Petersen

20/06/2015

Dagens topnyheder

Hilaria Baldwin er kendt yogainstruktør, og så er hun gift med skuespilleren Alec Baldwin (se parret på billedet nederst på siden).

For tre dage siden fødte den smukke og veltrænede kvinde parrets andet barn; en lille dreng ved navn Rafael. Ud over at annoncere, at drengen er sund og rask, har hun brugt muligheden til at komme med et budskab til kvinder og især mødre verden over.

Det er ikke alle, der har et realistisk syn på, hvad det gør ved kroppen at føde et barn, og mange tænker ikke på, at selvom baby er ude, er maven stadig rund og ligner nærmest en punkteret fodbold.

Derfor skrev Hilaria Baldwin følgende på sin Instagram-konto:

- Jeg har planlagt at lægge post-graviditetsbilleder op af mig selv, men jeg vidste ikke, om jeg havde modet til det. Jeg håber, I forstår min intention her: Jeg synes, det er vigtigt at acceptere og elske vores former efter at have været igennem en lille kamp for at skabe et nyt liv. Dyb indånding; her kommer det (billedet red.). Hele vejen fra mit glamorøse hospitalsbadeværelse, skriver hun.

Læs også: Josefine delte et billede af sin mave: Nu hyldes hun af tusindvis

Billedet, som du kan se nederst i galleriet, viser Hilaria Baldwin med en stor rund mave, ligesom de fleste kvinder, der har været gravide, kender den. Der er selvfølgelig ikke noget barn i den mere, men piger; det er helt normalt, og maven skal nok blive fin igen i de fleste tilfælde.

Opslaget har fået mange positive kommentarer så som dette:

- Tak fordi du poster dette. Efter min baby var jeg en smule skræmt, fordi jeg ikke vidste, hvad der ville ske med min mave fremadrettet. Det her er vidunderligt.

- Tak fordi du er ægte.

Se hele opslaget i galleriet herunder. 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: