Kent Nielsen: Dynamo Kiev er gruppens favorit

Skrevet af admin

22/10/2014

Mest læste i dag

Dynamo Kiev er gruppens bedste hold og favorit til at slutte øverst i puljen.

Sådan lyder den kontante analyse fra AaB-træner Kent Nielsen dagen før nordjydernes Europa League-møde med det ukrainske storhold på Nordjyske Arena.

- Vi spiller mod gruppens favorit torsdag aften, og vi ved, at vi skal spille op til vores bedste, siger Kent Nielsen.

Mestertræneren har vanen tro studeret modstanderen indgående og har set et hold, der har vundet sikkert over gruppens to øvrige hold, Rio Ave og Steaua Bukarest, i de to første kampe.

- Vi har den største respekt for deres offensive spillere, og vores forsvar skal være på tæerne. Men vi er med i Europa League for at forsøge at gå videre for gruppen, og derfor skulle vi gerne have noget med fra kampen, siger Nielsen.

I holdets seneste Europa League-opgør vandt AaB med 1-0 over Rio Ave og fik dermed vasket noget af pletten væk efter det forsmædelige 0-6-nederlag til Steaua i Bukarest i premierekampen.

Generelt har AaB set udmærket ud hjemme i Aalborg, hvor også kroatiske Dinamo Zagreb og Apoel fra Cypern har været på besøg.

- Præstationerne i vores europæiske hjemmekampe har været gode i denne sæson, og det har givet os stor selvtillid.

- Publikum kommer heller ikke til at se, at vi bare forsvarer os mod Dynamo Kiev. Vi er bedst, når vi har bolden og foretrækker at have den meget. Vi vil prøve at kontrollere kampen, siger Kent Nielsen.

En AaB-sejr torsdag aften vil bringe det danske hold op på siden af ukrainerne i tabellen. Kent Nielsen udelukker dog ikke, at der kan være tilfredshed med mindre efter kampen.

- Vi går selvfølgelig efter sejren, men vi ved også, at uafgjort mod gruppefavoritten kan være et godt resultat for os, siger Kent Nielsen.

AaB og Dynamo Kiev mødes klokken 19 torsdag aften.

/ritzau/