Kent Nielsen: Ikke en af de gode 0-0-kampe

I steghede temperaturer og i en kamp med meget lavt tempo startede AaB titelforsvaret i Superligaen.

I Haderslev blev det kun til 0-0 mod værterne Sønderjyske. De nordjyske gæster havde slet ingen afslutninger inden for målrammen.

- Der findes gode 0-0-kampe, men det her var absolut ikke en af dem. Der var meget få målchancer, og det passer vist meget godt, at vi slet ikke havde et skud inden for målrammen. Varmen kan ikke bruges som undskyldning, siger AaB-træner Kent Nielsen.

- Vi kom dårligt fra start, og Sønderjyske stressede os med deres energi. Vores spil med bolden var rigtigt dårligt, og det skal forbedres. I anden halvleg havde vi tegningen til noget, men kvaliteten i afleveringerne manglede, siger han.

Selvom det var svært, så kunne han ud over det ene point finde et par andre positive ting at fremhæve.

- Rasmus Thelander og Kenneth Emil Petersen er måske langsomme spillere, men de havde i forsvaret flot styr på de hurtige folk fra Sønderjyske. Glædeligt er det også, at Mathias Thrane kom ind og viste energi og mod, siger Kent Nielsen.

Hos AaB var der comeback til både Nicklas Helenius og Thomas Enevoldsen, der er tilbage i det nordjyske efter ophold i udlandet.

- Det var en rigtig dårlig kamp. Vi manglede kvalitet i vores pasningsspil, og der manglede lidt vildskab, men arbejdsindsatsen var godkendt. Vi viste desværre slet ikke noget af det spil, som vi har vist i testkampene, siger Thomas Enevoldsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip