Kent Nielsen: OB har potentiale til toppen

Efter fem år i AaB er det tid til nye udfordringer for træner Kent Nielsen. Han forlader jobbet i Nordjylland til sommer for derefter at tiltræde hos superligakonkurrenten OB.

- Som træner skal man have en god fornemmelse for, hvornår det er på tide at finde nye udfordringer og nye opgaver.

- Til sommer har jeg været i AaB i næsten fem år, og jeg har været med til at føre klubben tilbage til toppen af dansk fodbold, og jeg vil gøre alt for, at vi også i foråret slutter så godt som overhovedet muligt, siger Kent Nielsen i en pressemeddelelse fra OB.

Han førte AaB frem til det danske mesterskab og pokaltitlen i den forgangne sæson. Nu har han ambitioner om at hjælpe OB tilbage til toppen.

Den fynske klub ligger aktuelt nummer 10 i Superligaen.

- Det har været naturligt for mig at søge nye udfordringer, og med min passion for at forbedre resultater og flytte klubber og hold i en positiv retning, ser jeg en spændende fremtid i OB.

- OB har på sigt et potentiale til at komme tilbage til toppen af dansk fodbold, siger Kent Nielsen.

Først skal Ove Pedersen sikre OB endnu en sæson i den bedste række. Han blev ansat i efteråret efter fyringen af Troels Bech.

Siden har Ove Pedersen flyttet OB fra en plads under nedrykningsstregen til en position fire point over stregen inden de 16 sidste spillerunder.

- Det er tydeligt for alle, at OB er i gang med en tilpasning, der har varet ved i noget tid.

- Men Jesper Hansen (sportsdirektør, red) har været med til at skabe en rygrad og et fundament omkring holdet, som Ove Pedersen er godt i gang med at implementere på holdet, siger Kent Nielsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip