Kent Nielsen overvejer at bringe joker mod Apoel

AaB-træner Kent Nielsen overvejer at bringe Henrik Dalsgaard i spil i onsdagens Champions League-kamp mod Apoel FC fra Cypern.

- Dalsgaard kan godt ende med at blive en overraskelse i kampen mod Apoel. Jeg er ikke bleg for at bringe ham, hvis jeg føler, at vi har brug for det, for han kommer noget x-faktor, siger Kent Nielsen ifølge Ekstra Bladet.

Alsidige Dalsgaard, der både kan gøre sig som angriber og højre back, er netop vendt tilbage fra en langtidsskade. Han har ikke spillet kamp siden 8. marts.

- Forhåbentligt skal jeg bare ind og forsvare en 3-0-føring, men der er da ingen tvivl om, at Apoel ikke er forberedt på mig ... så har de i hvert fald været langt tilbage med dvd-optagelserne, siger Dalsgaard.

Onsdagens kamp spilles i Aalborg og er den første af to i Champions Leagues playoff-runde. Apoel har hjemmebane i returkampen på tirsdag i næste uge. Den samlede vinder går videre til gruppespillet i Champions League.

Kampen i Aalborg begynder klokken 20.45.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip