Kent Nielsen: Rotation er naturligt i OB

Skrevet af admin

09/11/2015

Mest læste i dag

Det har svinget med resultaterne for OB i denne sæson af Alka Superligaen. Træner Kent Nielsen kom til klubben i sommer og virker ikke til at fundet sin grundstamme i startopstillingen endnu.

I søndagens 1-0-sejr over Viborg havde træneren således fire ændringer i forhold til holdet fra weekenden før.

- Jeg sidder ikke med følelse af, at den her opstilling er den definitive. Fire ændringer gør jeg ikke så meget ud af. Vi stiller op, som vi mener er bedst mod den givne modstander.

- I forsvaret er vi ved at have en stamme af spillere, som har spillet en del for os, og jeg regner med, at vi kan bygge videre på det defensive spil med dem, siger træner Kent Nielsen.

Med 29 indkasserede mål i 15 kampe har det haltet defensivt, hvor Mikkel Desler og Ari Skulason senest fik chancen på backerne mod Viborg.

- Vi prøver selvfølgelig noget forskelligt. Jeg er ikke ved at pejle mig ind på en startopstilling, for jeg har en idé, om hvem jeg tror, der kan gøre det godt, siger Nielsen.

Det er dog ikke kun i forsvaret, at der bliver skiftet ud. Selv profiler som Emil Larsen kan ikke vide sig sikker, når træner Nielsen sætter hold. Han sad således på bænken i 90 minutter i OB’s seneste kamp mod Viborg.

- Emil sad ude mod Viborg, fordi vi ville have en mere løbestærk spiller ind. Der vil altid være valg og fravalg, og jeg vælger truppen ud fra, hvem jeg tror, der passer til modstanderen.

- Jeg er ikke bange for miste kontinuiteten på holdet, for jeg føler alligevel, at der er en stamme, der har spillet meget. Rotation er naturligt, siger han.

Samtidig vil træneren heller ikke give garantier om, hvem der stiller op til kamp næste gang.

- Det er enormt tæt mellem mange af spillerne i truppen, så opstillingen meget vel kan se anderledes ud, når vi møder FC Midtjylland på hjemmebane næste gang, siger han.

/ritzau/