Kent Nielsen: Vi glæder os til CL-kvalifikation

AaB skal onsdag forsøge at tage det første skridt ind i Champions League, når klubben møder Dinamo Zagreb på hjemmebane i tredje kvalifikationsrunde.

Onsdagens modstander vandt i sidste sæson deres niende kroatiske mesterskab på stribe, og derfor kommer AaB’erne hårdt på prøve onsdag.

- Det er en kæmpe opgave, vi står overfor. Vi har scoutet Dinamo Zagreb meget på det seneste, og det er et dygtigt hold.

- De har mange fine, lynhurtige teknikere, og de er svære at få bolden fra. De har stor international erfaring, hvilket vi ikke har, men det er absolut ikke en uløselig opgave. Vi glæder os meget, siger Kent Nielsen.

Selvom Superligaen ruller på fuld tryk, så lover Kent Nielsen, at han stiller med det stærkeste hold, han kan:

- Jeg sparer ingen profiler i sådan en kamp, og vi stiller med stærkeste hold. Der kommer nok ikke så mange ændringer i forhold til vores kamp mod FC Midtjylland, siger træneren om søndagens kamp i Superligaen, som AaB vandt 2-0 hjemme.

AaB’s målmand, Nicolai Larsen, glæder sig til at spille kvalifikationskampen mod Zagreb, selvom han godt ved, at det er en stor mundfuld:

- Vi er helt klar til at møde dem. Det er et stort hold, vi skal møde, og jeg kender ikke særlig meget til dem. Det bliver en udfordring, så vi skal hjem og forberede os ordentligt, siger AaB-målmanden.

- Jeg glæder mig meget til kampen, fordi det altid er fedt at spille europæiske kampe. Det bliver en speciel oplevelse, og det er altid spændende at møde nogle hold, som spiller totalt anderledes end de danske.

AaB har denne sommer hentet Nicklas Helenius hjem fra Aston Villa, og han scorede lørdag i Superliga-kampen mod FC Midtjylland efter et enkelt minut på banen.

På trods af det gode indhop, afviser Kent Nielsen, at den tilbagevendte angriber er klar til en startplads.

- Helenius mangler meget, før han er i ordentlig form igen, og han er ikke klar til at starte endnu. Han er en god spiller at have på bænken og kunne sætte ind.

/ritzau/

 

Dagens Gossip