Kevin Magnussen blander sig i toppen i første træningsløb

Kevin Magnussen har fredag formiddag lokal tid kørt de første træningsrunder på Sepan-banen i Malaysia, og den danske formel 1-debutant kørte den femte hurtigste omgang af de 22 kørere.

Som den eneste i feltet har Magnussen aldrig før kørt en runde på 5,5 kilometer lange bane, men hurtig tilvænning lader til at være blandt den 21-åriges mange talenter.

Hans bedste omgangstid på 1,41,2 minutter blev kun overgået af etablerede navne. Magnussens holdkammerat, Jenson Button, kørte en smule hurtigere og fik fjerdebedste tid.

Hurtigst var englænderen Lewis Hamilton i sin Mercedes med en tid 1,40,6 efterfulgt af finnen Kimi Raikkonen fra Ferrari. Nico Rosberg fra Mercedes kørte den tredjehurtigste tid. Tyskeren vandt sæsonens første løb i Melbourne, Australien.

Blandt kørerne her i Sepang er der enighed om, at de to Mercedes-biler fortsat har et forspring til de øvrige 10 hold, og den vurdering er der ikke ændret på efter de første træningsomgange.

Verdensmesteren Sebastian Vettel, der ikke fik point i det første løb, kørte en anelse langsommere end Magnussen og blev noteret for den syvendehurtigste omgang.

/ritzau/

 

Dagens Gossip