Kevin Magnussen har gode minder fra banen i Abu Dhabi

Selvom han endnu ikke har kørt et grandprix på banen, så er McLaren-køreren Kevin Magnussen ikke helt uden kendskab til Yas Marina-banen i Abu Dhabi, hvor sæsonens sidste Formel 1-løb bliver kørt søndag.

Danskeren kørte nemlig på banen for to år siden, da han var testkører for McLaren. Ved den lejlighed satte han meget hurtige tider i den såkaldte Young Driver-test for unge kørere.

- Selvom jeg aldrig har kørt et løb på Yas Marina-banen før, så kørte jeg Young Driver-testen dér i 2012, så det er fedt at slutte sæsonen af på en bane, som man har gode minder fra, siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse.

Grandprix'et i Abu Dhabi er det 19. og sidste i den 22-årige kørers debutsæson i Formel 1.

Kevin Magnussen kæmper i øjeblikket for at få fornyet sin Formel 1-kontrakt med McLaren, der udløber efter i år. Det samme gør den for danskerens 34-årige teamkammerat Jenson Button.

Eftersom McLaren åbenlyst forsøger at hente Ferraris spanske kører, Fernando Alonso, er der næppe plads til både Magnussen og Button hos McLaren i næste sæson.

Briten har været bedst af de to i VM-stillingen med 106 point, mens danskeren har kørt 55 point ind.

Ved det seneste grandprix i São Paulo viste Jenson Button klasse med en fjerdeplads, mens Kevin Magnussen måtte nøjes med niendepladsen.

- Jensons resultat i Brasilien var virkelig positivt for hele teamet, og det viser, at vores biler virkelig forbedrer sig.

- Det var en hård weekend for mig personligt, eftersom bilen havde potentiale, men vi formåede ikke at få det bedste ud af bilen i min side af garagen. Så det kommer vi til at fokusere på i Abu Dhabi, siger Kevin Magnussen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip