Kevin Magnussen kan blive Formel 1-kører i 2014

McLarens øverste chef, Martin Whitmarsh, har tidligere sagt, at det er et spørgsmål om tid, inden den 21-årige dansker Kevin Magnussen bliver aktuel i Formel 1. Som en mulighed har han nævnt Marussia-teamet, der har haft teknisk partnerskab med McLaren.

Nu åbner Marussias sportschef op for, at Kevin Magnussen kan blive aktuel for holdet allerede i 2014-sæsonen.

- Som på alle andre hold, der ikke har bekræftet kørere, er der en række muligheder. Kevin har tydeligvis imponeret i sine testkørsler, og for et hold, der har bragt unge kørere ind i Formel 1, er han i spil.

- Men der er formentlig tre-fire kørere med stort potentiale, der vil ind i Formel 1, og vi taler med flere af dem sammen med andre teams, siger sportsdirektør fra Marussia, Graeme Lowdon.

I første omgang skal Kevin Magnussen koncentrere sig om at gøre sæsonen færdig i Formel Renault 3.5 World Series, hvor han ligger i klar vinderposition inden de sidste to afdelinger.

Magnussen fører med 224 point foran Stoffel Vandoorne fra Belgien med 181 point, og da man maksimalt kan score 25 points per løb, skal den danske kører bare bruge otte point for at sikre sig titlen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip