Kevin Magnussen om uheld: Livet går videre

Der er ikke tid til at ærgre sig for Kevin Magnussen, der fredag kørte galt under træningen til søndagens Formel 1-grandprix i Australien.

Kort efter at have kørt ind på Albert Park-banen til træning nummer to mistede han kontrollen over sin McLaren-racer og kunne dermed ikke fortsætte træningen.

- Jeg bremsede en lille smule senere, end jeg havde gjort omgangen før, og mistede bagenden. Så røg jeg i gruset og kunne ikke undgå at ramme muren.

- Det var min fejl. De her ting sker. Det er ærgerligt, når det sker, men livet går videre, siger Kevin Magnussen, som heller ikke fik kørt mange omgange under fredagens første træning på grund af problemer med bilen.

Selvom det ikke blev til mange smil fra den 22-årige dansker under pressemødet i McLaren-lejren i Melbourne, tror han fortsat på potentialet i holdets nye bil.

- Den er stadig rigtig kørevenlig. Den er forudselig. Jeg ved godt, at jeg lige har ramt muren, men det er en kørevenlig bil, som inviterer til at presse den rigtig hårdt. Det kan jeg godt lide. Det er lidt en rallybil på den måde, mener Kevin Magnussen.

- Det var måske derfor, jeg ramte muren, fordi den er lidt for kørevenlig. Jeg pressede den lidt for hårdt, og det er, hvad der sker, fortsætter han.

Danskeren skal lørdag køre tredje og sidste træning forud for kvalifikationen, som også køres lørdag.

Søndag bliver selve grandprixet kørt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip