Kevin Magnussen stopper hos McLaren

Den danske racerkører Kevin Magnussen skal på jagt efter en ny arbejdsgiver.

På sin Twitter-profil takker Magnussen alle de ansatte på McLaren-holdet, og i et interview med motorsportsmediet motorsport.com uddyber Magnussen, at McLaren droppede ham via en mail på kørerens fødselsdag.

- Det er korrekt, at vi skilles efter sæsonen. McLaren havde en option, og jeg ventede på at høre fra dem inden optionsdatoen. Så hørte jeg ikke noget i et par uger, før jeg fik en e-mail fra Ron Dennis' (McLaren-chef, red.) assistent. Der havde jeg en idé om, hvad det var.

- Det var en kort forklaring på, at der ikke ville være nogen fremtid for mig på holdet. Mailen kom faktisk på min fødselsdag, siger danskeren.

Samtidig tilføjer han, at det var forventet, at han ville blive droppet hos McLaren, da holdet allerede havde to aftaler på plads med Fernando Alonso og Jenson Button. Danskeren havde nemlig selv erklæret, at han ikke ville acceptere endnu en reserverolle.

Allerede torsdag erfarede det velorienterede motorsportsmedie autosport.com, at danskeren var fortid på McLaren, som i stedet vil satse på GP2-mesteren Stoffel Vandoorne som reservekører.

Magnussen kørte efter nogle år i McLarens talentprogram hele 2014-sæsonen i Formel 1, før Fernando Alonso kom og snuppede sædet fra danskeren.

Kevin Magnussen skriver fredag på sin Twitter-profil:

- Jeg vil gerne sige tak til alle mine venner på McLarens Formel 1-hold. Der er mange gode mennesker der. #HeldOgLykkeDrenge.

- Det er en skam, det ikke gik #MenJegVilAldrigOpgiveDrømmen. #EtMål #SeDetHerVerden.

De to tweets er oversat fra engelsk til dansk.

/ritzau/

 

Dagens Gossip