Kevin Magnussen undrer sig over dæk efter kvalifikation

Kevin Magnussen havde det ikke helt nemt, da kvalifikationen til søndagens Formel 1-grandprix i São Paulo blev kørt lørdag.

Danskeren endte som nummer syv, slået af blandt andre McLaren-teamkammeraten Jenson Button, der blev nummer fem.

Kevin Magnussen ærgrer sig over, at han ikke formåede at forbedre sig, selv da han til sidst i den tredje og afsluttende kvalifikationsrunde fik nye dæk på sin racer.

- Faktisk var det lidt mærkeligt, at jeg ikke forbedrede mig på de nye dæk, siger han til Ekstra Bladets hjemmeside.

- Det så ikke ud til, at de rigtig virkede, hvilket var en skam, for det var så tæt. Jeg skulle ikke have brugt meget mere for at blive femmer. Vi må se, hvad vi kan gøre i morgen.

- Det ser ud til, at det måske regner søndag, men det så også ud til at blive regn i dag, og den kom ikke. Vi må se, hvad der sker, siger Kevin Magnussen.

Mercedes-kørerne dominerede igen kvalifikationen. Tyske Nico Rosberg indleder grandprix'et fra pole-position foran briten Lewis Hamilton, der fører i den samlede VM-stilling.

Han har 316 point, mens Nico Rosberg har 292 point på andenpladsen.

Jenson Button har 94 point på syvendepladsen, mens Kevin Magnussen er nummer 10 med 53 point.

Grandprix'et i Brasilien er sæsonens næstsidste. Det sidste bliver kørt i Abu Dhabi, hvor der er dobbelt så mange point på spil som i de øvrige af sæsonens første 18 løb.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip