Khedira bekræfter: Jeg forlader Real Madrid

Det har været sparsomt med spilletid til den tyske verdensmester Sami Khedira i Real Madrid, efter at landsmanden Toni Kroos gjorde sit indtog i klubben inden denne sæson.

Rygterne om et sommerexit blev hurtigt født, og nu bekræfter Khedira selv fra den tyske landsholdslejr, at han forlader de forsvarende Champions League-mestre til sommer.

- Det her er ikke en beslutning imod Real Madrid. Jeg vil bare gerne bringe nyt liv til min karriere og udvikle mig, siger midtbanespilleren til det tyske sportsmagasin Kicker.

Flere klubber har været nævnt som potentielle destinationer for den arbejdsomme tysker, men endnu er der intet nyt i den retning.

- Der er absolut ingen aftale med nogen klub eller nogen præferencer lige nu, fortæller Khedira, som altså holder alle døre åbne.

Efter en flot VM-slutrunde i 2010 blev Sami Khedira hentet til Real Madrid sammen med landsmanden Mesut Özil, der i 2013 rykkede videre til Arsenal.

Det er foreløbig blevet til mere end 150 kampe i den hvide Real Madrid-trøje, og Khedira har blandt andet været med til at vinde Champions League, det spanske mesterskab samt to Copa del Rey-titler.

/ritzau/

 

Dagens Gossip