Kidman: 2014 har været en tragedie

Skrevet af admin

08/12/2014
Både privat og professionelt har 2014 været et elendigt år for skuespillerinden Nicole Kidman.Anmelderne var ikke begejstrede for hendes film "Grace of Monaco", og i september ramte en stor sorg skuespillerinden, da hendes far døde.- Personligt har det været virkelig, virkelig, virkelig hårdt. Min familie gennemgik en voldsom tragedie, så det har ikke været mit bedste år, siger skuespillerinden til den australske udgave af avisen The Guardian og tilføjer:- Men jeg prøver ikke at være utaknemmelig - jeg er taknemmelig for at være i live, understreger Kidman.Derfor har hun tænkt sig at bruge mere tid i sit hjemland Australien for at pleje sine nære relationer.- Vi har været igennem en virkelig hård tid som familie. Så det er så rart at kunne tage vare på hinanden, siger hun til avisen.Heller ikke på filmlærredet har den Oscar-vindende skuespillerinde fået stående ovationer i år, men det får ikke den 47-årige australier til at ændre på noget:- Hele min karriere har altid været en rutsjebane. Jeg er så tilfældig, spontan og usædvanlig i mine valg - jeg forventer aldrig noget, lyder det fra skuespillerinden.Kidman vandt i 2002 en Oscar for portrætteringen af forfatteren Virginia Woolf i filmen "The Hours." Den 15. januar kan hun ses i de danske biografer i børnefilmen "Paddington."Newspaq

Dagens topnyheder

Både privat og professionelt har 2014 været et elendigt år for skuespillerinden Nicole Kidman.

Anmelderne var ikke begejstrede for hendes film "Grace of Monaco", og i september ramte en stor sorg skuespillerinden, da hendes far døde.

- Personligt har det været virkelig, virkelig, virkelig hårdt. Min familie gennemgik en voldsom tragedie, så det har ikke været mit bedste år, siger skuespillerinden til den australske udgave af avisen The Guardian og tilføjer:

- Men jeg prøver ikke at være utaknemmelig - jeg er taknemmelig for at være i live, understreger Kidman.

Derfor har hun tænkt sig at bruge mere tid i sit hjemland Australien for at pleje sine nære relationer.

- Vi har været igennem en virkelig hård tid som familie. Så det er så rart at kunne tage vare på hinanden, siger hun til avisen.

Heller ikke på filmlærredet har den Oscar-vindende skuespillerinde fået stående ovationer i år, men det får ikke den 47-årige australier til at ændre på noget:

- Hele min karriere har altid været en rutsjebane. Jeg er så tilfældig, spontan og usædvanlig i mine valg - jeg forventer aldrig noget, lyder det fra skuespillerinden.

Kidman vandt i 2002 en Oscar for portrætteringen af forfatteren Virginia Woolf i filmen "The Hours." Den 15. januar kan hun ses i de danske biografer i børnefilmen "Paddington."

Newspaq