Kiesa om Magnussens Formel 1-chance: Fifty-fifty

Formel 1-sæsonen er ved at gå på hæld, og derfor er spekulationerne om næste sæsons sammensætning af kørere for alvor ved at tage til.

Med i disse spekulationer er danske Kevin Magnussen. Han har endnu ikke offentliggjort, om han er købt eller solgt hos McLaren-teamet til næste sæson.

Spørger man TV3 Sports Formel 1-ekspert Nicolas Kiesa, mener han, at Magnussens chancer for en ny Formel 1-sæson lige nu balancerer på en knivsæg.

- Min mavefornemmelse lige nu siger, at Kevin har en fifty-fifty chance for at blive hos McLaren. Han har kørt rigtig godt i denne sæson, men der er mange gode kørere på markedet netop nu.

- Sebastian Vettel har fortalt, at han ikke kører hos Red Bull næste sæson, og Fernando Alonso fortsætter ikke hos Ferrari. Derudover er der Lewis Hamilton, som har en fortid hos McLaren. Han kunne også blive fristet af et comeback, hvis teamet får en bedre bil næste sæson, siger Kiesa.

Der ligger dog ikke noget officielt på plads endnu for hverken Vettel, Alonso eller Hamilton.

Kiesa fortæller, at han forventer en endnu bedre Kevin Magnussen til næste sæson, såfremt danskeren får lov til at blive hos McLaren.

- Hvis Kevin får chancen i næste sæson, så bliver han et skarpladt våben. Han er jo en utrolig angrebsivrig kører, og jo flere løb han får kørt, desto farligere og mere rutineret bliver han, siger Nicolas Kiesa.

I næste weekend køres det tredjesidste grandprix i denne Formel 1-sæson, som køres på Circuit of the Americas-banen i Austin, Texas.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip