KIF er færdig i CL efter smal sejr over Zagreb

KIF Kolding Københavns håndboldherrer er færdige i Champions League til trods for en hjemmesejr på 23-21 over Zagreb, der nappede pladsen i kvartfinalen.

Kroaterne havde vundet den første 1/8-finale for en uge siden med 22-17, så Bo Spellerberg og co. vidste, at de skulle levere et comeback i søndagens brag i Brøndby-Hallen.

De danske værter havde gode chancer mod et Zagreb-hold, der var til at tale med, men KIF var desværre ikke oppe i allerhøjeste gear.

KIF-spillerne gik ind til de sidste 30 minutter med en føring på 11-9, hvilket betød, at der ved pausen fortsat var et stykke arbejde for det danske mesterhold.

To to-minutters-udvisninger i begyndelsen af anden halvleg gav hjemmeholdet en besværlig start på den påkrævede slutspurt af KIF.

De kroatiske gæster kæmpede sig foran 13-12, og med 22 minutter tilbage virkede missionen umulig for Bo Spellerberg og holdkammeraterne.

På sidelinjen måtte KIF-træner Aron Kristjansson konstatere, at Zagreb-spillerne havde for nemt ved at få afsluttet på Kasper Hvidt og Marcus Cleverly i hjemmeholdets mål.

I modsætte ende havde KIF i lange perioder svært ved at åbne kroaternes forsvar. Der manglede tempo og overgange i værternes offensiv, indtil Lasse Andersson med et kvarter tilbage scorede to gange i træk og sendte KIF i front med 17-15.

De to scoringer gav troen hos både spillere og publikum, og da Kim Andersson gjorde det til 19-16 lidt senere, så det ikke længere umuligt ud.

Zagreb-spillerne formåede dog at holde nerverne i ro, og det lykkedes aldrig KIF at komme tæt på den samlede sejr.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip