KIF fastholder trænerstab

Håndboldklubben KIF Kolding København fortsætter i de kommende tre år med sin trænerstab, Aron Kristjansson, Bilal Suman og Henrik Kronborg i den nuværende konstellation.

Det oplyser KIF's direktør, Jens Boesen, ved et pressemøde på Nationalmuseet i København.

Kristjansson, der også er landstræner for det islandske landshold, overtog cheftrænerposten fra Henrik Kronborg sidste år, da Kronborg måtte gå på sygeorlov på grund af en dobbelt diskusprolaps.

- Jeg glæder mig meget. Jeg synes, at holdet har leveret en fantastisk indsats på trods af flere skader. Vi viste en stor vindermentalitet i løbet af sæsonen, og vi har et godt samarbejde i trænerstaben, siger islændingen på pressemødet.

Kronborg raskmeldte sig i april efter et halvt års sygemelding og kom tilbage til KIF som assistenttræner. Dermed nåede han at opleve KIF vinde DM-guld fra trænerbænken.

Sammen med Bilal Suman fortsætter Kronborg som assistenttræner i KIF.

- Det har været en svær sæson med mange skader, men alligevel har vi formået at komme godt igennem den, lyder det fra Kronborg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip