KIF Kolding København slår GOG og tager førsteplads

29/01/2014

KIF Kolding København kom godt i gang i håndboldligaen efter EM-slutrunden. På hjemmebanen i Kolding blev det til en sikker sejr over GOG på 24-16.

Dermed er guldfavoritten tilbage på førstepladsen, som Skjern Håndbold har lånt i et døgn efter sejren mod Ribe-Esbjerg.

Første halvleg i Kolding blev en særdeles målfattig affære. Særligt GOG havde svært ved at trænge igennem topholdets forsvar, der havde en fremragende Kasper Hvidt mellem målstolperne.

GOG holdt undervejs en scoringspause på et kvarter og formåede kun at score tre gange i de første 23 minutter.

Dermed kunne KIF Kolding København uden selv at levere prangende angrebsspil gå til pausen med en føring på fem mål, 11-6. Kun Lukas Karlsson imponerede angrebsmæssigt.

Hjemmeholdet, der benyttede EM-profilen Lars Jørgensen, men gav en pause til Bo Spellerberg, brugte begyndelsen af anden halvleg på at trække yderligere fra.

Det fynske hold var aldrig i nærheden af at skabe spænding om resultatet, men pyntede på stillingen i slutfasen.

Onsdagens program i ligaen savnede i det hele taget tætte kampe. Aarhus pligtsejrede på hjemmebane mod Nordsjælland med 28-23 efter knusende 17-8 ved pausen.

Bjerringbro-Silkeborg levede også op til favoritværdigheden hjemme mod Mors-Thy Håndbold, der blev slået 28-17 efter en mere tæt første halvleg.

Aalborg holder trit med toppen efter udesejren på 29-24 mod Skanderborg, mens Sønderjyske sejrede 24-20 hjemme mod Skive.