KIF Kolding nedkæmper Skjern og fører ligaen alene

20/09/2014

Topholdet i Herre Håndbold Ligaen hedder KIF Kolding København, og det er der egentlig ikke noget overraskende i.

Lørdag vandt topholdet 30-27 over Skjern efter en pauseføring på 17-11.

De to mastodonter i dansk herrehåndbold fulgtes pænt ad i første halvleg, men i halvlegens sidste fem minutter faldt kampens reelle afgørelse.

KIF Kolding København gik fra 12-11 til 17-11, hvorefter der blev fløjtet til pause.

Føringen på seks mål skulle vise sig at blive to point værd for hjemmeholdet, for i anden halvleg var Skjern bedst.

Gæsterne kom tættere og tættere på, og få minutter før tid nåede de næsten helt op og var kun bagud med et enkelt mål. Men i slutfasen viste hjemmeholdet sig stærkest og sikrede sig begge point.

Med sejren sætter KIF Kolding København sig alene på førstepladsen i ligaen med ni point for fem kampe, hvilket er to point flere end Århus Håndbold og Aalborg Håndbold, der begge er noteret for syv point efter fem kampe.

I bunden af rækken hentede Odder Håndbold sæsonens to første point, da bundholdet vandt 35-26 over Skanderborg.

Bjerringbro-Silkeborg kæmpede sig til en fin udesejr på 26-22 over Sønderjyske.