KIF Kolding rykker fra genstridige opkomlinge til sidst

16/11/2014

KIF Kolding København fortsætter holdets sejrsmarch i Boxer Herreligaen.

Søndag vandt håndboldklubben 30-24 hjemme over oprykkerne HC Midtjylland, der har været en af sæsonens store positive overraskelser.

Med sejren i Frederiksberg-Hallerne har KIF Kolding, der stillede op uden skadede Kim Andersson, 23 point for 12 kampe. Klubben er seks point foran nummer to, Aalborg Håndbold.

HC Midtjylland, der bliver trænet af den tidligere KIF Kolding-spiller Patrick Westerholm, er fortsat godt med trods nederlaget. Oprykkerklubben har 14 point for 12 kampe.

HC Midtjylland agerede på ingen måde som slagtekvæg i kampen.

Faktisk førte gæsterne 9-7 i første halvleg, men KIF Kolding kom tilbage og førte 15-14 ved pausen.

HC Midtjylland kæmpede også godt imod i anden halvleg, og med cirka seks minutter tilbage fik klubben reduceret til 23-25.

Så var det imidlertid slut, og de danske mestre var overlegne i kampens afsluttende minutter.

KIF Koldings Kasper Irming blev kampens topscorer med otte mål.

Skjern Håndbold vandt sikkert med 29-22 hjemme over Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Skjern har 16 point, mens Lemvig-Thyborøn har syv point.