KIF overvinder store problemer og slår Team Tvis

25/09/2015

Det har været en forfærdelig sæsonstart for KIF Kolding Københavns håndboldherrer indtil videre.

Men torsdag aften kom måske et lille vendepunkt for det forsvarende danske mesterhold, da Team Tvis Holstebro var på besøg og blev besejret med 30-26.

I de første fem kampe i Boxer Herreligaen har KIF Kolding København nu vundet tre og tabt to kampe. Med sejren rykker KIF op og får kontakt med topholdene - heriblandt Team Tvis.

Både Team Tvis og KIF har nu seks point efter fem kampe, men det kunne nemt være gået anderledes.

I første halvleg havde KIF svært ved at følge med og var bagud 15-16 ved pausen.

Team Tvis blev ved med at klø på i anden halvleg, og svenske Jonas Larholm bragte udeholdet foran med 18-16.

KIF-keeper Kasper Hvidt, som kun var noteret for fire redninger i hele første halvleg, havde fire flotte redninger i de første syv minutter af anden halvleg, og så kunne Bo Spellerberg vende kampen og bringe hjemmeholdet foran 19-18.

Endnu en gang imponerede Team Tvis, scorede tre mål i træk og kom foran 21-19. Og sådan bølgede det frem og tilbage i anden halvleg.

Med scoringer fra Spellerberg, Cyril Viudes og Lukas Karlsson fik KIF igen kontakt ved 23-23.

Spellerberg, som blev topscorer med otte mål, udlignede til 24-24, og der blev stor spænding i de sidste ti minutter af kampen.

Russeren Konstantin Igropulo viste pludselig klassen med to scoringer i træk og en assist, så KIF kunne bringe sig afgørende foran med 27-25 ved Magnus Landin.

Derfra magtede Team Tvis ikke at komme tilbage, og KIF hentede lidt senere den forløsende sejr.

I torsdagens andet opgør i den bedste danske herrerække vandt GOG en overbevisende sejr på 31-22 hjemme over Århus Håndbold.

Dermed rykkede GOG forbi Århus Håndbold og topper rækken med syv point sammen med BSV og Skjern. BSV har dog spillet en kamp færre.