KIF stormer mod DM-guld med storsejr ude over Skjern

Det bliver næppe heller i denne sæson, at Skjern vinder sit andet DM-guld i herrernes bedste håndboldrække.

På hjemmebanen, som var flyttet til Herning, havde holdet brug for et godt udgangspunkt i den første DM-finale, men favoritten KIF Kolding København kunne rejse hjem med en storsejr på 30-24.

Dermed synes spændingen forduftet inden returkampen i Brøndby på søndag. Der var ganske enkelt klasseforskel i den første kamp.

KIF kom bedst fra start. Den svenske stjerne Kim Andersson skød finalefesten i gang - lige for at vise, at den ellers så skadede skulder har det fint.

Hans landsmand Lukas Karlsson var også veloplagt fra start. Udeholdet kom nemt til scoringer i den første fase, og efter et kvarter så Skjern-træner Ole Nørgaard sig nødsaget til at smide timeout-kortet ved stillingen ved 5-9.

KIF øgede yderligere, inden Skjern i en periode kom bedre med i kampen. Men det var udeholdets halvleg - KIF kunne gå til pause med en føring på 15-11.

Hvis Skjern kom ud efter pausen med intentionen om at ændre spiltendensen, var det svært at se.

KIF lagde stærkt ud, og føringen blev kun større og større. Midtvejs i anden halvleg lød den for første gang på 10 mål, da Magnus Landin scorede til 26-16. Han var i øvrigt godt skydende fra venstrefløjen og stod for syv mål. Dermed blev han kampens topscorer.

Skjern spiste lidt af forspringet i slutfasen, men KIF kunne juble over en sejr på seks mål.

Dermed skal der små mirakler til, for at Skjern vinder DM-guld for første gang siden titlen i 1999. Alt tyder på, at KIF Kolding København på hjemmebane kan fejre det andet DM-guld i træk.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip