KIF-træner: Dårlig første halvleg ødelagde vores kamp

Der var både skideballer og ros til spillerne fra KIF Kolding København efter 20-27-nederlaget til Flensburg-Handewitt søndag aften.

Træner Aron Kristjansson var slet ikke tilfreds med første halvleg af kampen, men lod sig formilde af, at spillerne tog bedre fat efter pausen.

- Det var uprofessionelt at spille sådan en første halvleg. Der var alt for lidt intensitet i vores forsvarsarbejde, og vi hjalp hinanden for lidt. Derfor kunne de flere gange løbe mere eller mindre lige igennem, siger islændingen.

Han forsøgte sig i anden halvleg med et 5-1-forsvar, og det var med til at bremse og forstyrre Flensburgs opspil, så KIF Kolding kunne komme bedre med i kampen.

- Vi var bagud med tre mål på et tidspunkt, hvorefter vi brændte nogle store chancer, blandt andet to straffekast. Der kunne vi have haft en chance for at komme tilbage i kampen.

- Problemet er bare, at hvis man skal slå Flensburg-Handewitt på hjemmebane, så skal man spille godt hele vejen igennem, og det gjorde vi altså ikke, siger han.

Trods nederlaget ser han fortrøstningsfuldt på de sidste tre kampe i den indledende gruppe.

- Vi gik jo efter at få en sejr, men når det nu ikke kunne lade sig gøre, så var det vigtigt, at vi holdt forskellen under 14. Det betyder, at vi stadig har gode chancer for andenpladsen, siger Kristjansson, der også er islandsk landstræner.

FC Barcelona fører gruppen med 13 point foran KIF, der har 10 point. Flensburg-Handewitt er nummer tre med otte point, mens polske Wisla Plock har hentet syv point.

/ritzau/

 

Dagens Gossip