KIF-træner efter dukkert: Flere skal toppræstere

Skrevet af admin

|

30/11/2013

Dagens topnyheder

Et skadesplaget KIF Kolding København kører med en smal trup, og det var medvirkende til det meget overraskende nederlag på udebane til Porto i herrernes Champions League lørdag aften.

Det vurderer KIF's assisterende træner Lars Krogh Jeppesen efter dukkerten, der blev på 24-27.

- Når vi er så plaget af skader, som vi er, så er det jo rigtig vigtigt, at de spillere, som er med, rammer dagen.

- Og gør de ikke det, kan vi altså ikke sætte ret mange andre ind. Skader skal ikke være en undskyldning, men vi har brug for flere, der toppræsterer, end vi havde i dag, siger Lars Krogh Jeppesen til DR Sporten.

Midt i skuffelsen kan KIF-lejren dog glæde sig over, at en af konkurrenterne til topplaceringerne i puljen, det polske hold Vive Kielce, også måtte lægge ryg til et overraskende nederlag lørdag.

Kielce tabte med fem mål ude mod franske Dunkerque, der ellers havde lidt seks nederlag i lige så mange kampe. Derfor er KIF Kolding København fortsat nummer to i gruppen efter THW Kiel.

- Målsætningen er stadig at ramme en af de to øverste placeringer i gruppen. Kielces nederlag kommer os til gode, men det vidner også om, at man taber, hvis man ikke er klar i Champions League, siger Lars Krogh Jeppesen.

Der er god tid til at få nogle af de skadede spillere klar til næste gruppekamp hjemme mod THW Kiel. Den spilles nemlig først 9. februar.

/ritzau/