KIF-træner har respekt for Team Tvis-forsvaret

Team Tvis Holstebros håndboldherrer får lørdag besøg af KIF Kolding København i den første af to DM-semifinalekampe mellem holdene.

KIF-træner Aron Kristjansson forventer to intense opgør, og især modstanderens forsvar bliver en udfordring for KIF-spillerne, mener han.

- Tvis kommer med et enormt tempo. De er meget aggressive og offensive i deres forsvar. De løber hele tiden kontraen fuldt ud, så vi skal virkelig være opmærksomme i omstillingsspillet, siger Aron Kristjansson i en pressemeddelelse.

- Vi skal være klar, ellers kan de komme til at løbe hen over os. Vi skal være forberedte til at kunne modstå deres pres og tempo, og vi skal samtidig have løsninger på deres offensive forsvar. Vores forberedelser frem mod kampen har været utrolig vigtige, siger Kristjansson.

KIF's rutinerede stregspiller Torsten Laen glæder sig til kampene mod netop Team Tvis Holstebro.

- Vi kan både vinde og tabe mod Tvis. Hvis vi ikke er klar til kampen, så er Tvis et så godt hold, at de kan slå os, det så vi sidste år.

- Men jeg er dog stadig en smule glad for, at det blev Tvis, for dem har vi ikke mødt så mange gange i år, og det kan hurtigt blive for meget, hvis man møder de samme hold hele tiden, siger Laen.

Ligesom sin træner hæfter Laen sig ved kvaliteten i Tvis' forsvarsspil.

- Jeg syntes, at specielt Team Tvis har overrasket mig positivt i måden, de dækker op på. De spiller frisk til og dækker meget offensivt, specielt med deres backs.

- Tvis har fortjent at stå i semifinalen, det har alle fire hold, syntes jeg. Det er top-4 fra grundspillet, siger Torsten Laen.

Kampen begynder klokken 17.05.

/ritzau/

 

Dagens Gossip