KIF-træner: Vi skal være tålmodige med vores spil

26/09/2015 15:25

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Sæsonindledningen har ikke været gnidningsfri for de danske håndboldmestre fra KIF Kolding København.

Efter fem kampe i ligaen er holdet noteret for tre sejre og to nederlag, mens det blev til et nederlag ude mod Kristianstad i Champions League.

I holdets seneste kamp blev det dog til en sejr hjemme mod Team Tvis Holstebro, da vestjyderne blev sendt fra Kolding torsdag aften med et 26-30-nederlag.

I den tiltrængte sejr så KIF's træner Henrik Kronborg flere positive karaktertræk hos sine spillere.

- Vi spillede med kæmpe engagement og vilje til at vinde kampen, selvom det så svært ud. Det var en arbejdssejr for holdet, og det var meget positivt, siger Henrik Kronborg.

Med sejren er KIF med seks point på kontoen kun ét point efter GOG, der ligger nummer et i rækken. Alligevel vil Henrik Kronborg ikke lade træerne vokse ind i himlen, da koldingensernes spil stadig halter lidt.

- Det kommer til at tage tid, og det har jeg hele tiden sagt. Fordi vi vandt, er det ikke det samme, som at alt er fryd og gammen, siger Kronborg, der savner den timing, som kendetegner et sammenspillet hold.

Derudover oplever holdet også sproglige problemer på banen, fortæller træneren.

- Det handler også om hvilket sprog, du taler. Det er nok nemmere, hvis du sætter to svenskere til at spille ved siden af hinanden, end hvis det er en polak og en svensker, siger Kronborg.

Søndag får KIF nok at se til i Champions League, når det tyske storhold Rhein-Neckar Löwen kommer på besøg i Kolding.

- Jeg forventer og håber, at det bliver højintenst og med spænding til det sidste. Vi skal spille på vores maks-niveau, hvis vi skal kunne vinde kampen. Det er det, vi arbejder på nu, så vi kan matche dem over 60 minutter, siger Kronborg.

Kampen i Kolding spilles søndag klokken 16.50.

/ritzau/