Kim Aabech skifter til AGF

Det var ikke længe, offensivspilleren Kim Aabech fik lov at gå arbejdsløs efter bruddet med FC Nordsjælland i sidste uge.

Mandag aften har den 31-årige tekniker skrevet kontrakt med AGF i den næstbedste række, oplyser den aarhusianske klub i en pressemeddelelse.

- Jeg kom hurtigt i kontakt med AGF efter bruddet med Nordsjælland, og AGF står for mig som en meget interessant klub.

- Jeg havde et godt møde med Morten Wieghorst, der fortalte, hvordan han gerne ser holdet udvikle sig. Det er jeg frisk på at være en del af, og jeg føler, at jeg har masser at bidrage med, siger Kim Aabech.

Aftalen gælder i resten af denne sæson.

Aabechs kontrakt med FC Nordsjælland blev ophævet onsdag i sidste uge, efter at angriberen havde luftet sin utilfredshed med manglende spilletid i Farum-klubben.

I AGF får han selskab af et andet nyindkøb, nemlig den franske forsvarer Darnel Situ, som træner Wieghorst kender fra sin tid i Premier League-klubben Swansea.

Situ har været til prøvetræning i Aarhus og har gjort det godt nok til, at AGF har udstyret ham med en kontrakt gældende til næste sommer.

- Det er fantastisk med nyt blod og to gode spillere. Kim Aabech er en erfaren spiller, som er teknisk dygtig, og som læser spillet godt. Han kan både sætte andre op og selv score mål.

- Darnel Situ er en fysisk stærk spiller, som er rolig på bolden og tager godt del i det opbyggende spil, siger Wieghorst.

AGF har fået en skuffende sæsonstart i den næstbedste række, hvor det kun er blevet til én sejr i de første fire kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip