Kim Andersen: Usikkert om Cancellara fortsætter

Det er ikke sikkert, at den schweiziske veteran Fabian Cancellara (Trek) kan fortsætte i Tour de France, efter at han var involveret i et dramatisk massestyrt på 3. etape.

Sportsdirektør Kim Andersen vil ikke love, at Trek-stjernen er med, når feltet tirsdag skal ud på den frygtede brostensetape.

- Det er usikkert, om han fortsætter. Nu tager vi ham på hospitalet og får ham undersøgt, siger Kim Andersen.

Fabian Cancellara kunne dårligt slæbe sig ind i holdbussen, og hans gule førertrøje var gennemhullet, da han nåede tilbage til sit hold efter endnu en dramatisk Tour-etape.

Hvis smerterne er for store til at fortsætte, er det formentlig det sidste man har set til en af denne generations bedste cykelryttere i Tour de France-sammenhæng.

Fabian Cancellara har allerede proklameret, at denne Tour efter alt at dømme bliver hans sidste.

- Det er da brandærgerligt, siger Kim Andersen om styrtet på det, der ellers skulle have været en festdag for holdet, der overraskende havde erobret førertrøjen på søndagens flade etape.

- Jeg ved ikke, hvorfor der er flere styrt, end der har været tidligere. Og hvorfor skulle det lige ramme ham? Søndag havde vi held med 10 centimeter, i dag havde vi absolut ingen held, konstaterer den danske sportsdirektør.

Cancellara kom i mål 11 minutter og 43 sekunder efter vinderen, Joaquim Rodriguez (Katusha).

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip