Kira Eggers: Mænd skriver ikke til mig mere

Kira Eggers: Mænd skriver ikke til mig mere

Den tidligere nøgenmodel Kira Eggers er i dag super veltrænet på bekostning af sine bløde former. Det har bla.  betydet at mænd ikke skriver så meget til hende mere.

Det er egentlig de store bryster, bløde kinder og frække poseringer, 38-årige Kira Eggers er bedst kendt for.

Læs på IN.dk, hvordan du undgår at tage på, hvis du skal ud at spise i weekenden.

http://www.in.dk/Skoenhed/Sundhed/2013/April/Undgaa-at-tage-paa-naar-du-er-ude-at-spise.aspx#.Ul5BJ1Olsdg

Men de flotte former er forvandlet til hårde muskler, og brysterne er kun halvt så store, som de var før.

Alt sammen en del af det hårde træningsforløb, hun gennemgik under optagelserne til tv-programmet ’På egen krop: Kira Eggers som bodybuilder’, der blev sendt på kvindekanalen TLC i foråret.

- Før det tænkte jeg, at bodybuildere var lavet af et andet stof end os andre og vidste ikke, at jeg kunne komme så langt på så kort tid, siger Kira Eggers.

Fokus på kost og motion

Hun er glad for, at hun sagde ja til at deltage, før der kom alt for stor fokus på tv-programmerne, så hun kunne få ro til arbejdet.

I dag har hun uddannet sig som fitnessinstruktør og træner med kendte kunder som popsangeren Bryan Rice.

Få Sharon Stones trick mod oppustet mave på IN.dk

Desuden afholder hun træningsseminarer, og arbejder på en kogebog med opskrifter på sunde, budgetvenlige desserter.

- Mad bliver ens lidenskab i sådan et forløb, og det er vigtigt at have nogle godbidder i køleskabet, siger Kira Eggers.

Savner intet

Kira Eggers har oplevet, at mange efterspørger hendes viden om sund livsstil, og hun hjælper aktivt dem som er motiverede og ikke lider af en spiseforstyrrelse.

- Jeg savner intet fra mit gamle liv. Jeg er ikke en blød pige mere, og jeg får ikke længere henvendelser fra mænd, men primært fra kvinder, der ønsker at opnå det samme, som jeg, siger fitnessinstruktøren.

Mændenes interesse kunne da heller ikke rage hende mindre, for hun er netop blevet forlovet med musikproduceren Dan Vithus Gabriel Laustsen, og parret skal giftes til næste år.

Læs hvordan du gør kulhydrater sundere på IN.dk

I forbindelse med brylluppet har hun planer om igen at stille op i en bodybuilderkonkurrence, hvilket tegner lovende for en stramtsiddende brudekjole.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip