Kirsten Lehfeldt erstatter Bodil Jørgensen i Far til fire

Det bliver skuespilleren Kirsten Lehfeldt, som skal tage over efter Bodil Jørgensen som fru Sejersen i den kommende film "Far til fires vilde ferie".

- Det hele er meget ulykkeligt og forfærdeligt, og alle de tilstedeværende var naturligvis chokerede og har fået krisehjælp. Vi ønsker alle Bodil rigtig, rigtig god bedring, hun er i vores tanker, og vi vil komme til at savne hende på optagelserne. Vi er alle meget berørte.

- Samtidig er vi glade for, at Bodils erstatning er fundet i Kirsten Lehfeldt - og dermed kan vi fortsætte optagelserne på Far til fires vilde ferie, siger producent Henrik Møller-Sørensen fra Asa Film, der står bag filmen.

Bodil Jørgensen kom alvorligt til skade onsdag under optagelserne til den nye film ved Mandø, og filmproducenterne har derfor været nødt til at finde en afløser.

Ulykken skete, da Bodil Jørgensen sammen med en anden skuespiller ville køre en traktor op på et dige ved Mandø Ebbevej.

Da traktoren nærmede sig toppen, gled den, og Bodil Jørgensen faldt af og blev ramt af traktoren.

Den 53-årige Bodil Jørgensen pådrog sig nogle alvorlige kvæstelser og knoglebrud, og har altså måtte trække sig fra filmen og Tivolis sommerrevy, "Tam Tam i Glassalen", som hun havde høstet stor anmelderros for. Her er hun blevet erstattet af Paprika Steen.

I rollen som fru Sejersen kommer Kirsten Lehfeldt blandt andet til at spille sammen med Martin Brygmann, Søs Egelind, Kurt Ravn og Allan Hyde i den nye Far til fire-film.

Sammen med Søs Egelind er Kirsten Lehfeldt kendt fra komediemakkerparret Søs og Kirsten, og hun har blandt andet også været med i filmene "Solkongen", "Fidibus" og "Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage".

/ritzau/

 

Dagens Gossip