Kittel efter ny triumf: Sværere efter Cavendish er væk

admin

|

07/07/2014

Dagens topnyheder

Marcel Kittel tog mandag sin anden etapesejr i årets Tour de France med overlegen solotriumf på regnvåde boulevarder i London, hvor titusindvis af mennesker var mødt op.

Efter Mark Cavendish er udgået, ser tyskeren ser ud til at være den klart hurtigste i øjeblikket, men han vurderer, at det er blevet sværere at vinde, efter den britiske topsprinter er udgået.

- Det faktum, at Mark Cavendish er væk, ændrer løbet en hel del. Det betyder, at der ikke vil være så mange, der kæmper for at sikre en massespurt. Så vi skal selv tage mere ansvar. Det må vi have med i overvejelserne, siger Kittel.

Cavendish, som var den store favorit til en hjemmebanesejr i London, styrtede på 1. etape og måtte udgå med en skulder, der var gået af led.

Selvom det så ud til at være en nem sejr i London, slår Kittel fast, at han ser mange konkurrenter før de næste sprinteretaper.

- Der er stadig en del andre stærke sprintere. Jeg kan bare se mig omkring og får øje på Andre Greipel, Peter Sagan og Arnaud Demare. I dag var en rigtig sprinteretape i modsætning til 1. etape, for den var ikke så hård.

- Det var bare fantastisk at køre ind mod Buckingham Palace på store lige veje. Det passede mig og vores hold rigtig godt.

Kittel kørte i den gule førertrøje efter 1. etape, men han mistede den søndag til Vincenzo Nibali, som vandt en solosejr.

/ritzau/