Kittel sejrer: Vi var lidt heldige med Cavendish' styrt

I en temmelig hektisk finale på Tourens 1. etape, da favoritten Mark Cavendish styrtede, kunne den tyske sprinterkomet Marcel Kittel sikre sig sejren og den gule førertrøje.

- Hvis ikke styrtet var sket, så havde Cavendish helt sikkert også været med i afgørelsen. Så vi var også lidt heldige, siger Kittel.

Der var lagt op til en afgørelse mellem sprinterne på 1. etape, selvom de sidste kilometer var udfordrende med bakker og sving.

Kort før mål forsøgte Fabian Cancellara (Trek) også at køre væk fra sprinterne, men han blev hentet, hvorefter Cavendish styrtede.

- Det har ikke været et mål for mig at besejre Cavendish i hans mors hjemby. Det handler alene om at vinde etapen og den gule trøje.

Tyskeren har følt et tungt pres på sine skuldre op til Touren i år, fordi han havde stor succes sidste år med fire sejre og den gule trøje en enkelt dag.

- Det har ikke været nemt. Specielt på grund af vores resultater sidste år. Jeg er faktisk meget stolt over, at vi vandt igen. Jeg må bare sige mange tak til mine holdkammerater. Det er meget overvældende, siger Kittel.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip