Kjeldsen ligger midt i feltet i stjernebesat turnering

Den danske golfspiller Søren Kjeldsen har spillet to stabile runder i WGC-Cadillac Championship i Florida og ligger på en delt 29.-plads med en score i par.

På fredagens anden runde havde Kjeldsen ellers muligheden for at rykke frem på resultattavlen, da han var to slag under par efter de første otte huller. På de sidste ti huller lavede danskeren dog fire bogeys og to birdies.

Dermed endte Kjeldsen for anden dag i træk med en score i banens par, 72 slag.

WGC-Cadillac Championship er en del af en turneringsserie med fire årlige turneringer. Pengepræmierne er så store og konkurrencen så stærk, at turneringerne regnes for at ligge lige under de fire store majorturneringer.

Denne uges turnering er den første af årets fire WGC-turneringer.

Ud over Søren Kjeldsen, der er nummer 44 på verdensranglisten, har turneringen også deltagelse af den absolutte verdenselite. Således er der kun en enkelt spiller blandt de 30 bedste rangerede i verden, som ikke er med.

Helt i front fører verdensranglistens nummer ni, australieren Adam Scott, med en score i ti slag under par. To slag efter ham ligger nordireren Rory McIlroy og amerikaneren Dustin Johnson. De to forfølgere er henholdsvis nummer tre og otte på verdensranglisten.

Verdensetteren, Jordan Spieth, ligger på en delt 12.-plads med en score i tre slag under par.

/ritzau/

 

Dagens Gossip