Klamt: Kvinde drak sæd i vandflaske fra deli-butik

Alicia Cooper er dybt traumatiseret, efter hun drak af en flaske vand, som viste sig at være tilføjet sæd fra ejeren af den delikatesseforretning, hvor den var købt. Det skriver Perth Now.

Den australske kvindes mand havde købt flasken i deli'en Dianella i Perth og lagt den i parrets køleskab. Få dage senere drak Alicia af flasken, og først efter at have drukket en del af indholdet, blev hun opmærksom på vandets dårlige smag og lugt.

Sagen blev meldt til politiet, og en DNA-test har påvist, at det var deli-ejerens sæd, der var i flasken.

LÆS OGSÅ: Pas på: Bacon kan give dig slap sæd

Politiet mener ikke, der er tale om en kriminalsag, men har været så længe om at undersøge sagen, at kommunen er bundet af en forældelsesfrist på 12 måneder. Da episoden skete tilbage i december 2010, kan sundhedsmyndighederne heller ikke gøre noget.

Derfor har den australske kvinde nu anlagt et civilt søgsmål for at få erstatning.

Selv om det er tre år siden, Alicia Cooper drak vand tilført sæd, hun er stadig dybt påvirket af episoden.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

På hendes job førte man flaskevand af samme mærke, og derfor måtte hun opgive at servicere kunderne og finde et andet job.

Kvinden får også stadig flashback, når hun ser flasker fra det pågældende mærke i butikkerne, og hun har udviklet angst for at spise og drikke noget, som ikke er tilberedt i hendes eget køkken. 

 

Dagens Gossip