Klapvogn med barn vælter ned på togskinner: Politiet efterlyser forældre

Overvågningskameraerne på en engelsk metrostation har fanget en epsiode, der kan få alle forældre til at panikke.

Britisk politi har i dag offentliggjort de ubehagelige billeder af en ulykke på en metrostation i London den 23. juli, som kunne have kostet et lille barn og en mor livet, da de befandt sig på togskinnerne. Det er politiets håb, at nogen kan genkende personerne på billederne. Det skriver den engelske avis The Independent

Læs også: Vild video: Gravid kvinde tvunget til at hoppe ud fra brændende bygning

På billederne fra Goodge Street Station ses det, hvordan en klapvogn med et lille barn bliver blæst ned på skinnerne, da et tog kører forbi. Da moren opdager, hvad der er sket, springer hun omgående ned på skinnerne for at hjælpe sit barn.

I sidste øjeblik får moderen hevet barnet op fra skinnerne, inden et tog kommer susende forbi. Familien, som også tæller en far, der befandt sig et andet sted på metrostationen, forlod kort efter stedet - uden at rette henvendelse til politi, ambulance eller metroselskabet.

Læs også: Hoppeborg med børn blæser 15 meter op i luften: Drenge overlever mirakuløst

Den farlige ulykke har fanget politiets interesse af flere årsager.

- Dette var en skræmmende hændelse, ikke bare grundet den fare, barnet blev udsat for, men også fordi kvinden herefter bragte sit eget liv i fare ved at hoppe ned på skinnerne, siger politiinspektør Mark Lawrie til The Independent og tilføjer:

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

- Vi har hurtigst muligt brug for at identificere de involverede mennesker for at sikre, at barnet ikke blev skadet som et resultat af at falde ned på skinnerne.

Ifølge The Independent oplyser London Underground, der styrer byens metronetværk, at den slags ulykker er meget sjældne. Og derfor vil London Underground også meget gerne tale med familien om episoden.

Se billederne fra overvågningskameraet her: 

 

Dagens Gossip