Klavs Bruun efter nederlag: Tæt på det værste for mig

Da der var spillet 42 minutter af Team Tvis Holstebros hjemmekamp mod Aalborg Håndbold i Boxer Herreligaen, var træner Klavs Bruun Jørgensen en tilfreds mand.

Team Tvis førte 21-12 og var på vej mod en sikker sejr.

Da kampen var slut, havde det gæstende mandskab vendt kampen på hovedet og vundet 24-23.

- Det her er tæt på at være det værste, jeg har prøvet, siger Klavs Bruun Jørgensen til Team Tvis Holstebros hjemmeside.

- Vi spiller fremragende, ganske enkelt, i begge ender i 40 minutter, for så at klaske helt sammen.

- Der er slet ingen tvivl om, at det er noget, der sker oppe i spillernes hoveder, og det er noget, vi skal have løst meget hurtigt, især fordi det minder om situationen mod Århus Håndbold, siger træneren.

Team Tvis Holstebro tabte i forrige runde 21-23 ude til Århus Håndbold, og efter den kamp var Klavs Bruun Jørgensen også meget utilfreds.

- Mod Århus regnede vi med at kunne vinde, og jeg kan umiddelbart forestille mig, at det samme sker, da vi kommer så stort foran i dag.

- Da Aalborg så kommer tæt på, bliver vi bange for at vinde og begynder at spille individuelt efter at have spillet så fremragende kollektivt. Og det er helt sikkert noget, vi skal have snakket om, siger han.

Team Tvis ligger nummer seks i Boxer Herreligaen med 20 point for 18 kampe. Aalborg Håndbold er nummer to med 27 point.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip